Stockholm!

Hola!

Hier even een update! Ik ben namelijk weer (even) op reis! Niet ver en niet lang, maar toch...
Gisteren ben ik samen met Laura naar Stockholm vertrokken voor een korte stedentrip! Supermooie stad en... met een dik pak verse sneeuw!

Voor een ieder die het niet weet: Ik ben na de Kerstvakantie weer gaan werken. Op dit moment geef ik les op een VMBO school (ZMOK). Ik heb nu dus voorjaarsvakantie en ik moet zeggen dat ik er wel weer aan toe was!

Wink

Nu zit ik hier dus in de kou... Nou ja, het is niet superkoud, maar het zit hier rond het vriespunt (buiten uiteraard). Het hostel zit in de oude stad in een superoud gebouw, maar het hostel zelf is nog geen jaar oud. Alles is dus schoon en fris en de bedjes slapen heerlijk!
Wij zijn vandaag redelijk bijtijds opgestaan en hebben 'Gamla Stan' (het oude stadscentrum) een nader bekeken. Na een lekkere lunch hebben wij de veerboot richting Tivoli (wat dicht was) en het Vasa museum gepakt. Na een wandeling in het park (heerlijk met die sneeuw) zijn wij naar het museum gegaan. Daar was een boot te zien die 333 jaar op de zeebodem heeft gelegen en nu helemaal gerenoveerd is. Thanks voor de tips, Maggie!

Wat wij morgen gaan doen weten wij nog niet... De plannen voorde restvan deze avondzijn ook nog niet duidelijk. Gewoon chillen hier in de woonkamer met de andere gasten, het nachtleven van deze noordelijke stad verkennen of...? Leuk en gezellig zal het in ieder geval wel worden! Nu eerst nog even (gratis) gebruik maken van de computers hier!

Laughing

Woensdagavondhopen wij tegenhalf twaalf's avonds overigens weer te landen op Duitse bodem even na middernacht hoop ik weer thuis te zijn!

Hasta luego!

Astrid

Wow, Stockholm... Leuk te lezen. Dacht vandaag nog aan jou.. ff keer een bakkie doen.
Maarreh, leuke stad voor CityMates! Tips/suggesties zijn altijd welkom. Kun je de stad ook nog een keer zonder sneeuw bekijken.
Veel plezier en tot ???

Groeten Astrid

Cynthia

Hoi Marlon en Laura!

Heel veel plezier daar in Stockholm. Als je terug bent, Marlon, zullen we dan nu echt eens een datum prikken? Lijkt mij wel weer eens leuk om bij te kletsen.

Geniet samen van de stad en fijne vakantie. Joshua heeft de vakantie al achter de rug.

Groetjes, Cynthia

Giny en Wim

Hallo Marlon en Laura,

Leuk dat we Stockholm mee mogen bekijken door jullie ogen. Fijn dat alles voorspoedig verloopt. Geniet nog even van het Zweedse leven, het is zo weer voorbij. Tot gauw maar weer Marlon!

Ma en pa

Steve

He Dames,

leuke foto's! Veel plezier nog daar!

x
Steve

Giny en Wim

Hallo Marlon en Laura,
Vermaken jullie je nog een beetje? Want voor je het weet sta je weer op nederlandse bodem. Hier alles prima ! geniet nog maar lekker!!

XXXXjes ons!!!

Marlon

Wij vermaken ons prima!! Bedankt voor jullie leuke reacties! Wij zijn uitgecheckt (moest voor elf uur) en staan inderdaad voordat wij het weer beseffen op Nederlandse bodem...
Gelukkig vliegen wij pas laat (half 10 vanavond) en wij hebben dus nog de hele dag! Op iedere hoek van de staat staat hier een PC met gratis internet, vandaar dat wij al een aantal keer online zijn geweest! ;-)

@ Astrid en Cynthia: Ik kan 's avonds en in de weekenden! Bel maar een keer!

Ciao!

Hedwig

Wow....leuke foto's.
Een volgend reisje wil ik ook mee.

Geniet er samen van.

Liefs,
Hedwig

Marlon

@ Hedwig: Wanneer gaan we?? ;-)

Laura

Leuk verhaal Marlon! En ook super om al die foto's te zien! Wat was het daar toch mooi wit! Jammer dat we weer aan het werk moeten... en zijn :(.
Het was hartstikke gezellig in ieder geval!
Succes morgen ook!

Liefs, Laura

en Hedwig.. een volgende keer ga je maar lekker mee hoor!